​Diamantboring og kerneboring udføres professionel

Er du midt i et projekt, hvor du har brug for at få udført diamantboring eller kerneboring? Så kan du med fordel tage kontakt til Sydjysk Diamantskæring & -boring ApS for at finde professionelle håndværkere i Vojens til at stå for denne boring. Vi kører ud i områderne omkring Aabenraa og Haderslev.

Vi har mange års erfaring inden for branchen, hvilket er din garanti for at vi udfører en diamantboring eller kerneboring af høj kvalitet, du vil blive tilfreds med. Når man er ved at udføre en installation er det vigtigt, at man kan få hurtig og professionel hjælp, og det tilbyder vi.

Vi bestræber os altid efter at udføre et hurtigt og effektiv stykke arbejde, hvor der ved din diamantboring eller kerneboring ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten. Dette oplever vi resultere i glade og tilfredse kunder, der vender tilbage til os gang på gang.

Vi laver huller i mange materialer med diamantboring

På grund af sin sin hårdhed egner diamant sig godt til boring i andre hårde materialer. 

En diamantboring egner sig for eksempel godt til beton, let beton, jernbeton, granit, fliser, mursten, asfalt samt fundament.​

I en række forskellige situationer kan diamantboring altså bruges og medføre et godt resultat. Så står du med et projekt, hvor der skal foretages boringer i ovenstående materialer, kan du tage kontakt til os.

Kontakt os for et tilbud på kerneboring

Du kan altid kontakte os, når der skal foretages en diamantboring. Vi tager både ud til private og ikke private kunder, så tøv ikke med at give os et kald.

Har du spørgsmål, kan vi kontaktes på telefon 

23 44 93 16 eller på e-mail martin@sdsb.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.​

​Få et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kompetente medarbejdere

Eksperter i arbejdet​

Over 15 års erfaring​

Stor og bred fleksibilitet​

​Firmaoplysninger

Sydjysk Diamantskæring & -boring ApS

L. Bruunsvej 3
​​6500 V​ojens

Kontaktoplysninger​

Telefon 23 44 93 16​

E-mail: martin@sdsb.dk

CVR: 31588278