​Betonboring når hullerne skal laves

Har I et forestående bygge- eller renoveringsprojekt, og får I brug for betonboring? Så kan I komme til os hos​ Sydjysk Diamantskæring & -boring ApS

Her har vi mange års erfaringen inden for branchen, der gør os i stand til at tilbyde en professionel betonboring, der vil leve op til jeres forventninger.

Vi udfører alle former for betonboring i alle sammenhænge. Vi tager opgave for både erhvervskunder og private kunder. Uanset hvilken opgave vi står overfor, vil vi møde den med seriøsitet og på professionel vis.

Mange års erfaring med betonboring

Vores mange år i branchen har lært os, hvordan vi yder det bedste stykke arbejde, og hvordan man laver det bedste resultat, når det komme til betonboring.​

Finder jeres projekt sted i Vojens, Aabenraa, Haderslev eller i resten af Sønderjylland, er vi det oplagte valg, når der skal bores huller i beton.

Kontakt os og få et forpligtende tilbud

I er altid velkomne til at give os et kald, hvor vi så kan snakke om jeres projekt og behov for betonboring. Vi kommer gerne med gode råd og tips, og vi vil selvfølgelig også gerne give et uforpligtende tilbud på jeres opgave.

Sammen med jer skal vi nok finde frem til den bedste løsning, der sikrer det bedste resultat for jer.

Har I spørgsmål eller vil I høre mere om betonboring, kan vi kontaktes på telefon​ 23 44 93 16​ eller på e-mail​ martin@sdsb.dk.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os gerne, hvis du ønsker et tilbud på din opgave.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmaoplysninger

Sydjysk Diamantskæring & -boring ApS

L. Bruunsvej 3
​​6500 V​ojens

Kontaktoplysninger​

Telefon 23 44 93 16​

E-mail: martin@sdsb.dk

CVR: 31588278